Vítejte v novém Výkazu práce


Představujeme Vám novou verzi aplikace, ve které přinášíme mnoho změn a vylepšení. Zásadním způsobem jsme změnili přístup ke zobrazení a zadání vykazované práce. Dále jsme přidali zcela novou agendu Plán.

Prosím věnujte pozornost níže uvedeným informacím, abyste lépe porozuměli, jak Výkaz práce nově funguje.

Propojili jsme Docházku s Rozpisem práce





Je třeba si vše bez obav vyzkoušet. Vždy je možné záznamy upravit nebo smazat.

Tlačítka pro rychlé spouštění činností z obrazovky Dnes jsou přesunuty do dolní části, kde jsou zobrazeny základní činnosti a pomocí šipky můžete rozšířit výběr na kompletní nabídku, včetně spuštění činností z přednastavených šablon nebo pro opakované spuštění činnosti z historie.



Šablony výkazu práce


Nově si můžete uložit nebo zadat šablony s předvyplněnými údaji, pro jednodušší vytváření opakujících se záznamů výkazu práce.
Následně můžete tyto šablony použít při vyplňování (editaci) Výkazu práce nebo je můžete použít při spuštění činnosti tak, aby nově spuštěný záznam Výkazu práce byl již vyplněn.

Nová agenda Plán


V této nové agendě umožňujeme uživateli nebo jeho vedoucímu naplánovat budoucí práci, buď pro jednotlivé dny nebo bez termínu.
Takto zadaný plán, včetně např. předvyplnění Zakázky a Popisu, můžete následně použít při rychlém spuštění činnosti.

Detailnější přehled vykázané práce za měsíc


Součet Tento měsíc můžete nově rozbalit, pro detailní rozpis vykázané práce.



V nastavení aplikace máte možnost přizpůsobit si způsob jejího používání vypnutím či zapnutím jednotlivých funkcí, jako např. Plán, Docházka či viditelnost jednotlivých údajů.

Kompletní seznam změn je k dispozici na tomto odkazu

Věříme, že si nový Výkaz práce oblíbíte a bude pro Vás přínosem.
Tým aplikace Výkaz práce